Bedrijven & Team Building

Energieke en gekke activiteiten om uw teams aan elkaar te binden

SPACE TEAM GAMES

Een nieuw concept met 11 mini-escape games, dynamisch en coöperatief, toegankelijk voor iedereen, een beetje sportief en geweldloos. 20€ voor een sessie van 1 uur.

 • Gevarieerde en getimede uitdagingen (+/- 4mn) voor de ontwikkeling van 3 vaardigheden:
  • Intellectueel: Muzikaal geheugen, Letter Floor, Laser Reflections…
  • Behendigheid: Laserdoolhof, Ponsenmuur, Plezier in de schuur…
  • Sportief: Doe het gewoon!, Pilates ballenbad, minivoetbal & basketbal…

Teams van 2 tot 6 spelers moeten 11 uitdagingen voltooien in een minimum tijd om maximale punten te verdienen, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad.

Elke speler heeft een vaardigheid om zich te ontwikkelen, om de groep te helpen de uitdaging samen af te maken, en dit in competitie met andere teams!

 

SPACE LASER GAMES

 

Het spel: uitgerust met een laserpistool, is het doel om te schieten op je tegenstanders en te voorkomen dat je geraakt wordt in het doolhof.

Van 2 tot 30 spelers, alleen of in teamverband, ontwikkelen tactiek en teamstrategie, plezier, adrenaline en verrassingen gegarandeerd. 10€ voor een wedstrijd van 20 minuten

Word een superheld en krijg superkrachten in een 500m² groot ruimtedoolhof dat je hoofd in de sterren zal steken. (Wees niet bang, het spel is pijnloos en 100% veilig.)

Het enige spel waar je je baas kunt neerschieten zonder het risico te lopen hem te kwetsen of ontslagen te worden. Scores en rangschikking waar je je ergste vijand en je favoriete doelwit zult ontdekken

Een gek teamspel met onvergetelijke herinneringen

Meer informatie?

Tel. : +32 (2)720 01 23

Adress :

Cours saint-Michel 97 – 1040 Etterbeek
De ruimte bevindt zich in de
Winkelen bij Carrefour Saint-Michel

 

Gemakkelijke toegang met de auto met een gratis Carrefour Parking Carrefour met 150 plaatsen, waarvan de ingang zich tegenover N°1, rue de l’Escadron, aan de rechterkant van Le Brico bevindt.

Neem een ticket aan de automatische slagboom, het is 2 uur geldig zonder dat u het hoeft te valideren, daarna geven we u een nieuw ticket

Met het openbaar vervoer :

 • Te voet vanaf het metrostation van Thieffry Lijn 5
 • Op een steenworp afstand van Boileau ( Trams 5 et 27 )
 • Van Montgomery en Mérode ( Tram 81 )
 • Bus Thieffry ( Lijn 36 )

Ze vertrouwen ons!

Don`t copy text!